Terug naar de startpagina Hier vindt u het profiel van de Waal Transport Ewijk. Een summier overzicht van de door de Waal Transport Ewijk te leveren diensten. De Waal Transport. Het heden kan niet zonder het verleden. De historie. Een overzicht van het huidige wagenpark van de Waal Transport Ewijk. De kortste route naar de Waal transport Ewijk.
Profiel
Profiel: De WAAL transport denkt, naast het op correcte en snelle wijze van transport van uw kostbare goederen, ook mee waar het gaat over de continuering van de transportsector. Dit doen wij oa. om deel te nemen aan scholingsprojecten, waardoor de aanwas van nieuwe goed opgeleide chauffeurs gewaarborgd blijft. We zijn in 2012 door VTL gecertificeerd als "Leerbedrijf Transport & Logistiek" betreffende de opleiding "Chauffeur beroepsgoederenvervoer" In 2014 zijn we door "stichting ECABO" erkend als leerbedrijf "Financieel en administratief medewerker MBO" Nadat wij in 2014 gestart zijn met de certificering van  "het Keurmerk Transport en Logistiek" zijn wij er trots op, dat wij in maart 2015 dit certificaat hebben behaald. Dit is inmiddels aan ons uitgereikt. A.g.v. de toenemende overheidseisen inzake het milieu proberen wij ook daar ons steentje aan bij te dragen.   In 2008 hebben we er mede voor gezorgd dat onze grootste opdrachtgever "Royal Roofing Materials" de "Lean and Green - award" binnen haalde, die door de overheid wordt uitgereikt en wat aangeeft dat je bedrijf zo efficiënt mogelijk en schoon (zo min mogelijk CO2 uitstoot) mogelijk werkt.  
 Copyright 2014 De WAAL Transport EWIJK B.V- All Rights Reserved.  Disclaimer
U vindt ons op onderstaande locatie: Goudwerf 6 (ind.terr. de Schoenaker) 6641 TG Beuningen. Postadres: Steeg 5 6644KN Ewijk Contact: Telefoon:   0487 - 521895 Telefax:      0487 - 523584 Mobiel:      06 - 51148884 Email:     info@dewaaltransport.nl Internet: www.dewaaltransport.nl
Hier vindt u het profiel van de Waal Transport Ewijk.