Terug naar de startpagina Hier vindt u het profiel van de Waal Transport Ewijk. Een summier overzicht van de door de Waal Transport Ewijk te leveren diensten. De Waal Transport. Het heden kan niet zonder het verleden. De historie. Een overzicht van het huidige wagenpark van de Waal Transport Ewijk. De kortste route naar de Waal transport Ewijk.
Diensten
Te leveren diensten. De Waal transport beschikt over nationale- en internationale vervoersvergunningen en heeft zich met name gespecialiseerd in het vervoer met laadklep en meeneem-heftruck, ook wel oneerbiedig ‘kooiaap’ genoemd, waardoor vele door ons vervoerde goederen zelfs op zwaar terrein afgeleverd worden, zoals bijvoorbeeld op de bouwplaats. Maar ook in drukke stadscentra, zoals hiernaast te zien is midden in Amsterdam, blijft het mogelijk om op die locaties te bezorgen, aangezien al onze wagens met schuifzijlen zijn uitgerust, en daardoor het lossen vanaf alle zijden beschikbaar blijft.    Flexibele instelling. Er werken bij De WAAL transport Ewijk B.V. uitsluitend vaste, goed geschoolde, en gemotiveerde medewerkers, die weten dat flexibiliteit hoog in  het vaandel staat bij ‘hun’ transportbedrijf. Die uitstraling is te verwezenlijken doordat de chauffeurs met vaste voertuigen werken. Daarnaast vindt ook een deel van het onderhoud aan de wagens binnen de eigen organisatie plaats. Hierdoor kan er zeer precies gepland worden. Binnenlands vervoer geschiedt volgens de Algemene Vervoercondities (AVC 2002), steeds zoals de laatst gedeponeerde versie ter griffie van de rechtbank te Amsterdam en Rotterdam. Grensoverschrijdend vervoer geschiedt conform het CMR-verdrag en in aanvulling daarop voornoemde AVC 2002. Reclames binnen 8 dagen, betaling binnen 30 dagen. Op verzoek zenden wij genoemde voorwaarden kosteloos toe. Deze kunt u ook teruglezen of downloaden van onze website www.dewaaltransport.nl onder het kopje AVC/CMR’.
 Copyright 2014 De WAAL Transport EWIJK B.V- All Rights Reserved.  Disclaimer Door het gebruik van de meeneemheftruck, in de volksmond 'kooiaap' genoemd is ook het lossen in drukke stadscentra mogelijk met onze grootste combinatie.
U vindt ons op onderstaande locatie: Goudwerf 6 (ind.terr. de Schoenaker) 6641 TG Beuningen. Postadres: Steeg 5 6644KN Ewijk Contact: Telefoon:   0487 - 521895 Telefax:      0487 - 523584 Mobiel:      06 - 51148884 Email:     info@dewaaltransport.nl Internet: www.dewaaltransport.nl
De Kinglifter meeneem heftruck maakt het voor het vervoer naar de stadscentra nog steeds mogelijk om daar te laden of te lossen. Temeer daar al onze wagens uitgerust zijn met schuifzijlen, blijft het lossen aan alle zijden mogelijk. Een summier overzicht van de door de Waal Transport Ewijk te leveren diensten.